Bizden Haberler

Harita İş Günleri 2011’e Katıldık

Harita İş Günleri 2011 ile harita sektörünün öncü firmaları AKÜ’de buluştu. 9-10 Mayıs 2011 tarihlerinde Afyon Kocatepe Üniversitesi AKÜ Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleşen Harita İş Günleri 2011 kapsamında biz de şirket olarak bir sunum gerçekleştirdik.

Harita İş Günleri 2011 kapsamında paneller, eğitimler ve fuar alanı yer aldı. Organizasyonun en az 5 oturumunda yer alan katılımcılara HİG Katılımcı Sertifikası verildi.

HİG 2011’de Harita, CBS, Gayrimenkul Değerleme, Fotogrametri, GPS, Yazılım alanında geniş bir yelpazede kurgulanan konular ele alındı. Türkiye’de söz sahibi kuruluşların destek verdiği HİG Fuarı ve Açılış Kokteyli ile katılımcılar firma temsilcileriyle birebir görüşebilme ve en yeni teknolojiler ile tanışma fırsatı yakaladılar.

Harita İş Günleri 2011’de, birçok firmanın yer aldığı çekilişlerle öğrencilere hediye indirim ve ücretsiz eğitimler verildi.

Katılımcılar organizasyon web sitesi üzerinden firmalara staj başvurusu yaptılar ve bu önde gelen firmalarda staj yapma şansı yakalayacaklar.